08-514 007 00 info@rakenskaparna.se

Om oss

Vi får ibland frågor om vilka branscher vi jobbar med. Svaret blir alltid: Företagandet. Oavsett om du säljer tjänster, tillverkar något, importerar och säljer vidare eller exporterar, så ställer din omgivning krav på dig att du ska sköta ditt företag enligt lagar och förordningar. Vi kan rutinerna, vi kan fallgroparna. Vi har nätverket för att kunna reda ut de svåraste problem du kan råka ut för i ditt företagande.

Räkenskaparna AB

Vår historia gör att du kan lita på oss

 

Så började allt

Räkenskaparna startades hösten 1990. Bolaget har under alla år haft Täby som utgångsort, även om vi flyttat kontorsadressen ett par gånger.

Hur ser det ut idag

I vår affärsidé finns ett uttalat delmål. Att alltid ligga i framkant vad gäller tekniska hjälpmedel. Vi har under våra snart 27 år arbetat med i princip alla branscher. Vi har haft och har kunder från den lilla enskilda firman till dotterbolag i större börskoncerner. Kunderna har funnits och finns i hela Sverige, i ett antal europeiska länder och även så långt bort som USA och Mellanöstern. Idag är vi nog en av de äldsta redovisningsbyråerna i Täby. Det betyder tradition, erfarenhet, nätverk och kunskap.

Reprovägen 12

183 77 Täby

 

info@rakenskaparna.se

 

08-514 007 00